About Us

Wie zijn we?

Time Manage wordt nu ondersteund door Firesky Consulting groep Bv [www.firesky.eu] .

Firesky Consultants Bv heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereldwijde IT-industrie in bijna alle aspecten en ziet een geweldige kans om ouderen en verzorgingshuizen in België te bedienen via Time Manage.

Firesky Consultants BV voegt extra verkoop- en supportmogelijkheden toe om Time Manage om te vormen tot een klantgericht bedrijf.

Waarom kiezen voor ons?

De eerste systemen werden vanaf 2008 in België geïnstalleerd. Tientallen instellingen genieten momenteel van deze uitstekende oplossing. Time Manage staat niet alleen bekend om zijn kwalitatieve PlanExpert oplossing, maar ook om zijn uitstekende service, zowel tijdens de implementatie als tijdens de nazorg. U vindt er tal van getuigenissen van op deze site.

Our Team

Tom Sebreghts

Group Sales Manager

Franklin Bosman

Sales Manager

Michelle De Jaeger

Support Manager

Romiya Nepali

Trainee Support Engineer

Legacy

Time Manage werd in 2002 opgericht door Peter Coppens. De oprichter had 16 jaar ervaring met tijdregistratie en met het plannen van dienstregelingen.

In de beginjaren richtte Time Manage zich op consultancy in deze materie en begeleidde het talrijke projecten, onder meer bij de gemeenteraad van Knokke Heist.

In 2007 ging Time Manage op zoek naar een specifieke oplossing voor roosterplanning en tijdsregistratie die naast ziekenhuizen ook geschikt zou zijn voor kleinere entiteiten in de zorgsector: voornamelijk woon- en zorgcentra en servicecentra voor de begeleiding van personen met een handicap. Time Manage sloot een samenwerkingsovereenkomst met het Berlijnse bedrijf GeoCom en was exclusief verantwoordelijk voor de implementatie van PlanExpert in België en Nederland.