Klanten opleiding

Gebruikersdag 17/09/2015 - Op 17 september 2015 organiseerden we onze vierde gebruikersdag

The 76 parDe 76 deelnemers werden welkom geheten met een broodjeslunch met gerookte zalm, tomaat mozarella, tartaar en kaas en hesp. Daarna werden de klanten vergast op een aantal tips & tricks zodat ze nog vlotter met PlanExpert overweg zullen kunnen. Het nieuwe gebruikershandboek werd voorgesteld. Tenslotte konden de klanten kennis maken met de mogelijkheden van de nieuwe versie die later in het najaar beschikbaar zal zijn. Onze dank gaat uit naar Bart Claeys van het WZC Sint Vincentius in Zaffeaere die ons bereidwillig zijn lokalen ter beschikking stelde.


Collectieve opleiding 12/02/2015

Tot dusver gaven we enkel gepersonaliseerde en individuele gebruikersdagen voor elke instelling. Voor het eerst waagden we een experiment om alle klanten samen op een opleiding uit te nodigen. De belangstelling was groot en we hebben mensen moeten weigeren omdat we iedereen toch een comfortabele zitplaats aan een tafel wilden aanbieden, wat gelukt is.

Opnieuw kregen we vele positieve reacties : onder meer over de vele nuttige tips en tricks en over de mogelijkheid om uitgebreid vragen te stellen, elk vanuit zijn gepersonaliseerd gebruik van PlanExpert. Een regelmatig terugkerende opmerking was echter de hoge intensiteit van de dag. Een aantal deelnemers hadden een rustiger tempo verkozen. Daar houden we bij een volgende gelegenheid beslist rekening mee.


Gebruikersdag 4/09/2013 - Op 4 september 2013 organiseerden we onze derde gebruikersdag

In de voormiddag werden de klanten vergast op een aantal tips & tricks zodat ze nog vlotter met PlanExpert overweg zullen kunnen. We kregen zelfs een bezoek van de burgemeester, Veerle Baeyens, die haar steun kwam betuigen voor het evenement. In de namiddag konden de klanten kennis maken met de mogelijkheden van de nieuwe versie die in het najaar beschikbaar is. De apertitief en de lunch konden we, dank zij het goede weer, buiten gebruiken. Onze dank gaat uit naar Jean-Marie Van Cauwenberghe van het WZC Sint Jozef in Haaltert die ons bereidwillig zijn lokalen ter beschikking stelde.